02/11/2019 02/11/2019 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού, επί τη ευκαιρία της επισκέψεώς του στο «Σπίτι Αγάπης» Παλαμά. Στην ακολουθία του Αγιασμού παρέστησαν οι πατέρες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Παλαμά με επικεφαλής τον π. Κωνσταντίνο Γιολδάση, Αρχιερατικό Επίτροπο Παλαμά, ο κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Δήμαρχος Παλαμά και...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 20:57

Αγιασμός στο «Σπίτι Αγάπης» Παλαμά

Διαδώστε:
Αγιασμός στο «Σπίτι Αγάπης» Παλαμά

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού, επί τη ευκαιρία της επισκέψεώς του στο «Σπίτι Αγάπης» Παλαμά.

Στην ακολουθία του Αγιασμού παρέστησαν οι πατέρες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Παλαμά με επικεφαλής τον π. Κωνσταντίνο Γιολδάση, Αρχιερατικό Επίτροπο Παλαμά, ο κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Δήμαρχος Παλαμά και οι εθελόντριες κυρίες που διακονούν καθημερινά στο εκεί «Σπίτι Αγάπης».

Καθημερινά μοιράζονται 22 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, τόσο στην πόλη του Παλαμά όσο και στα γύρω χωριά.

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαρούτας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων