15/09/2019 15/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα προστεί σήμερα στις 20.00 της ιεράς Αγρυπνίας επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Ευφημίας, της πανευφήμου στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας. Κατ’ αυτή την ημέρα εορτάζει την ονομαστήριά της η Καθηγουμένη της ως άνω Ιεράς Μονής. Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα...
15 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2019 - 14:36

Αγρυπνία θα τελέσει ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Αγρυπνία θα τελέσει ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος θα προστεί σήμερα στις 20.00 της ιεράς Αγρυπνίας επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Ευφημίας, της πανευφήμου στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας.

Κατ’ αυτή την ημέρα εορτάζει την ονομαστήριά της η Καθηγουμένη της ως άνω Ιεράς Μονής.

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη των αγίων γυναικών μαρτύρων Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Πλατάνου Φαρσάλων.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου του Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της εν λόγω Ιεράς Μητρόπολης, το εσπέρας της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου του Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων