23/12/2023 10/03/2024 Στο Αγναντερό Καρδίτσας μετέβη το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος προκειμένου να μοιράσει χαμόγελα και ευλογίες με την διανομή δεμάτων αγάπης ενόψει των Χριστουγέννων. Ο Σεβασμιώτατος  συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς  Μητροπόλεως επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων...
23 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2024 - 19:33

Δέματα αγάπης σε πλημμυροπαθείς προσέφερε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Δέματα αγάπης σε πλημμυροπαθείς προσέφερε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Στο Αγναντερό Καρδίτσας μετέβη το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος προκειμένου να μοιράσει χαμόγελα και ευλογίες με την διανομή δεμάτων αγάπης ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο Σεβασμιώτατος  συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς  Μητροπόλεως επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αγναντερού λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι με σκοπό να μοιράσουν δέματα αγάπης σε εμπερίστατους αδελφούς μας.

Στη σημερινή διανομή μοιράστηκε κρέας, κοτόπουλα, λουκάνικα, τρόφιμα και παιχνίδια σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αγναντερού που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Χαντζή, Αρχιερατικό Επίτροπο Αγναντερού και Υπεύθυνο του Σπιτιού Αγάπης Αγναντερού για την ανύστακτη μέριμνα που δείχνει για το ποίμνιό του, παράλληλα ευχήθηκε καταλλήλως και σε όλους τους παρευρισκόμενους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα και ειρηνικό το Νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων