05/06/2022 05/06/2022 To Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, θέλοντας να ευχαριστήσει τους κατηχητές και τις κατηχήτριες για την αμέριστη βοήθεια και την ανιδιοτελή προσφορά τους, καθώς επίσης και τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους γονείς αυτών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Μητρόπολη, πραγματοποιεί απόψε στις 7.30 μ.μ. εκδήλωση λήξης των συναντήσεων...
05 Ιουνίου, 2022 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2022 - 12:42

Εκδήλωση για τη λήξη των κατηχητικών παρουσία του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Εκδήλωση για τη λήξη των κατηχητικών παρουσία του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

To Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, θέλοντας να ευχαριστήσει τους κατηχητές και τις κατηχήτριες για την αμέριστη βοήθεια και την ανιδιοτελή προσφορά τους, καθώς επίσης και τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους γονείς αυτών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Μητρόπολη, πραγματοποιεί απόψε στις 7.30 μ.μ. εκδήλωση λήξης των συναντήσεων των Κατηχητικών Σχολείων της εφετινής χρονιάς.

Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, θα παραστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Μία ακόμη όμορφη, δημιουργική και εποικοδομιτική κατηχητική χρονιά φτάνει στο τέλος της με την βοήθεια του αγίου Τριαδικού Θεού.

Η σπουδαιότητα του έργου της κατηχήσεως των παιδιών μας, όπως βέβαια γνωρίζετε, είναι πάρα πολύ μεγάλη και ανύστακτο πρέπει να είναι το ενδιαφέρόν μας γι’ αυτά.

Στις κατηχητικές συνάξεις των ενοριών μας, τα παιδιά μας μαθαίνουν να οραματίζονται, να χαίρονται και να αγαπούν τη ζωή, να αγαπούν και να ευγνωμονούν τον Θεό. Να έχουν κέντρο της ζωής τους και της πορείας τους τον Χριστό. Να σέβονται τον άνθρωπο και την μοναδική του αξία. Απο-κτώντας γερά πνευματικά θεμέλια θα μπορέσουν να μεταμορφώσουν δημιουργικά τις δυσκολίες που θα συναντήσουν και να αξιοποιήσουν τα χαρίσματά τους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων