22/09/2020 22/09/2020 Η Υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας και Εξαρτήσεων κ. Ζωή Ράπτη πραγματοποίησε επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο της ενημέρωσής της από τους αρμοδίους φορείς του Νομού Καρδίτσης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο. Ο Σεβασμιώτατος της εξέθεσε τις μεγάλες καταστροφές, που υπέστη η Μητροπολιτική...
22 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2020 - 18:39

Εξέθεσε στην Υφυπουργό Υγείας τις βιβλικές καταστροφές

Διαδώστε:
Εξέθεσε στην Υφυπουργό Υγείας τις βιβλικές καταστροφές

Η Υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας και Εξαρτήσεων κ. Ζωή Ράπτη πραγματοποίησε επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο της ενημέρωσής της από τους αρμοδίους φορείς του Νομού Καρδίτσης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο.

Ο Σεβασμιώτατος της εξέθεσε τις μεγάλες καταστροφές, που υπέστη η Μητροπολιτική του Περιφέρεια, η οποία περιλαμβάνει τον Νομό Καρδίτσης και την Επαρχία Φαρσάλων και τα σοβαρά προβλήματα, που υπάρχουν πλέον στις κατοικίες και στις επιχειρήσεις των συνανθρώπων μας αλλά και τις επιπτώσεις αυτών τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική υγεία τους μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων