11/01/2021 11/01/2021 Έξι (6) χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου Β΄. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου 2021, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης τέλεσε τρισάγιο επί του τάφου υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2021 - 12:09

Έξι χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος Κυρίλλου Β’

Διαδώστε:
Έξι χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος Κυρίλλου Β’

Έξι (6) χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου Β΄.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου 2021, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης τέλεσε τρισάγιο επί του τάφου υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου Β΄, αφού την Κυριακή μετά τα Φώτα 10 Ιανουαρίου 2021 συμπληρώθηκαν έξι (6) χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Αρχιερέως.

Στη συνέχεια, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και προ της απολύσεως, τέλεσε το ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων