19/02/2021 19/02/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχου κ. Ευάγγελου Φαλάρα, έλαβε χώρα την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, συνοδευομένου από τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας, Πύραρχο κ. Γεώργιο Νταουτά. Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη με πολλή χαρά τους δύο Διοικητές, τον νέο Περιφερειακό Διοικητή των Π.Υ....
19 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:18
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2021 - 19:26

Επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχου κ. Ευάγγελου Φαλάρα, έλαβε χώρα την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, συνοδευομένου από τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας, Πύραρχο κ. Γεώργιο Νταουτά.

Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη με πολλή χαρά τους δύο Διοικητές, τον νέο Περιφερειακό Διοικητή των Π.Υ. Θεσσαλίας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Περιφερειακός Διοικητής με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την υποδοχή, τονίζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Να αναφερθεί ότι ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος κ. Ευάγγελος Φαλάρας έλκει την καταγωγή του από το Προάστιο Καρδίτσας, το οποίο ανήκει στην Μητροπολιτική Περιφέρεια.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων