27/03/2024 27/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριoφερσάλων κ. Τιμόθεος δέχθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2024, τους κ. Θωμά Σίμο, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και κ. Δημήτριο Παπούλια, αναπληρωτή Πρόεδρο, στο Επισκοπείο. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο για τις δράσεις του Συλλόγου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Ιατρικού Συλλόγου και...
27 Μαρτίου, 2024 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 18:11

Επίσκεψη του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριoφερσάλων κ. Τιμόθεος δέχθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2024, τους κ. Θωμά Σίμο, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και κ. Δημήτριο Παπούλια, αναπληρωτή Πρόεδρο, στο Επισκοπείο.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο για τις δράσεις του Συλλόγου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Ιατρικού Συλλόγου και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος ξεκίνησε η συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου και της Ιεράς Μητροπόλεως για την κατάρτιση του προγράμματος του εφετινού εορτασμού της ιεράς μνήμης του Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού (18 Οκτωβρίου), Προστάτου των ιατρών μελών του Ιατρικού Συλλόγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων