29/02/2024 01/03/2024 Ποιμαντική επίσκεψη σε τρία Γυμνάσια της Καρδίτσας πραγματοποίησε με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσας, Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Καραστέργιο και τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 13:34

Eπίσκεψη του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος σε σχολεία της Καρδίτσας

Διαδώστε:
Eπίσκεψη του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος  σε σχολεία της Καρδίτσας

Ποιμαντική επίσκεψη σε τρία Γυμνάσια της Καρδίτσας πραγματοποίησε με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσας, Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Καραστέργιο και τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Καλλιώρα.

Οι διευθύντριες του 1ου και του 6ου Γυμνασίων καθώς επίσης και ο διευθυντής του 4ου Γυμνασίου επεφύλαξαν μαζί με το λοιπό εκπαιδευτικό προσωπικό, μια θερμή και εγκάρδια υποδοχή στον Πρωτοσύγκελλο και την συνοδεία του, οι οποίοι στη συνέχεια συνάντησαν τους μαθητές της Α΄ τάξεως του Γυμνασίου εκάστης σχολικής μονάδος. Μαζί τους είχε μια ευχάριστη επικοινωνία. Ως αντίδωρο της αγάπης και του σεβασμού τους, μοίρασε την Καινή Διαθήκη σε όλους τους μαθητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων