21/09/2023 21/09/2023 Η Ιερά  Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων στο πλαίσιο των ποιμαντικών της δραστηριοτήτων αποφάσισε να διεξάγει κύκλο επιστημονικών διαλέξεων με τίτλο: «Προβληματιζόμαστε, συζητάμε, ανακαλύπτουμε», καλώντας ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα αναπτύξουν καθένας από την πλευρά του θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη πραγματικότητα και επηρεάζουν τη ζωή μας. Η Ιερά Μητρόπολη απευθύνει κάλεσμα στους πιστούς να συμπροβληματιστούν...
21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2023 - 20:00

Επιστημονικές διαλέξεις από τη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος για επίκαιρα θέματα

Διαδώστε:
Επιστημονικές διαλέξεις από τη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος για επίκαιρα θέματα

Η Ιερά  Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων στο πλαίσιο των ποιμαντικών της δραστηριοτήτων αποφάσισε να διεξάγει κύκλο επιστημονικών διαλέξεων με τίτλο:

«Προβληματιζόμαστε, συζητάμε, ανακαλύπτουμε», καλώντας ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι θα αναπτύξουν καθένας από την πλευρά του θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη πραγματικότητα και επηρεάζουν τη ζωή μας.

Η Ιερά Μητρόπολη απευθύνει κάλεσμα στους πιστούς να συμπροβληματιστούν πάνω στα θέματα, που θα συζητηθούν και να ανακαλύψουν το νόημα και την αλήθεια των πραγμάτων.

Η πρώτη επιστημονική διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 7:00΄μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης με εισηγητή τον Δρ. Βασίλειο Κωτούλα, Εκπαιδευτικό – Σχολικό Σύμβουλο, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Γονείς στα θρανία». Συντονιστής της διαλέξεως θα παραστεί ο κ. Σεραφείμ Λάππας, Εκπαιδευτικός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων