22/01/2024 22/01/2024 Στην Καρδίτσα μετέβη χθες, Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μαζί με άλλους Αρχιερείς, όπου με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ιεροπρέπεια τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, ο πανηγυρικός εσπερινός για τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Τιμοθέου, το όνομα του οποίου φέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και...
22 Ιανουαρίου, 2024 - 9:35

Εσπερινός Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου

Διαδώστε:
Εσπερινός Ονομαστηρίων Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου

Στην Καρδίτσα μετέβη χθες, Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μαζί με άλλους Αρχιερείς, όπου με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ιεροπρέπεια τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, ο πανηγυρικός εσπερινός για τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Τιμοθέου, το όνομα του οποίου φέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού, συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Σάμου κ. Ευσεβίου, Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, Σύρου κ. Δωροθέου, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Ιλίου κ. Αθηναγόρου, Κηφισίας κ. Κυρίλλου, Γλυφάδας κ. Αντωνίου, Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου, Σταγών κ. Θεοκλήτου, Περιστερίου κ. Γρηγορίου, Θήρας κ. Αμφιλοχίου και του οικείου Ποιμενάρχου κ. Τιμοθέου.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Τιμόθεος, ευχαρίστησε τους παρισταμένους Αρχιερείς και τον φιλόχριστο λαό του Θεού για την παρουσία του και διένειμε την αρτοκλασία δεχόμενος τις ευχές τους.

Φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων