03/04/2022 03/04/2022 Tο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας» θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοληψία την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 από ώρα 8:30΄π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Οι αιμοδότες των προηγουμένων Αιμοληψιών μπορούν να προσέλθουν ώστε να πραγματοποιήσουν...
03 Απριλίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2022 - 21:39

Εθελοντική αιμοδοσία στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Εθελοντική αιμοδοσία στην Καρδίτσα

Tο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας» θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοληψία την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 από ώρα 8:30΄π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Οι αιμοδότες των προηγουμένων Αιμοληψιών μπορούν να προσέλθουν ώστε να πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία αλλά και να παραλάβουν το ΔΕΛΤΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων