08/08/2019 08/08/2019 Στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Φυλακτή στη λίμνη Πλαστηρα, στα 1200 υψόμετρο του χωριού των Αγράφων, κατά την εσπέρα της 8ης Αυγούστου 2019, έλαβε χώρα ο Παρακλητικός Κανών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων, κ. Τιμοθέου. Πλήθος κόσμου από τα γύρω χωριά και τη Φυλακτή συμμετείχαν εις την Παράκλησιν....
08 Αυγούστου, 2019 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2019 - 22:13

Για τη Θεοτόκο στα 1200 υψόμετρο του χωριού των Αγράφων

Διαδώστε:
Για τη Θεοτόκο στα 1200 υψόμετρο του χωριού των Αγράφων

Στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Φυλακτή στη λίμνη Πλαστηρα, στα 1200 υψόμετρο του χωριού των Αγράφων, κατά την εσπέρα της 8ης Αυγούστου 2019, έλαβε χώρα ο Παρακλητικός Κανών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων, κ. Τιμοθέου.

Πλήθος κόσμου από τα γύρω χωριά και τη Φυλακτή συμμετείχαν εις την Παράκλησιν.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε για την Παναγία μας και την Προστασία της, αλλά και τόνισε ότι πρέπει να την παρακαλούμε πάντοτε και σε όλες τις στιγμές της ζωής μας. Η Παναγία είναι Μάνα μας και ο Χριστός αδελφός μας, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, φιλοξενούμενος Αρχιμανδρίτης από την Μητρόπολη Κερκύρας ομίλησε για το πρόσωπο της Παναγίας και για το δώρο που μάς κάνει η Εκκλησία αυτόν τον μήνα, ώστε να προσευχόμαστε και να νηστεύουμε με αφορμή την Κοίμησή της.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων