16/01/2020 16/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ευλόγησε και κατόπιν έκοψε την βασιλόπιτα της Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης. Το απόγευμα και ώρα 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων, ενώ θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.). Στις 7:30΄μ.μ., θα...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 17:07
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 15:20

Η διήμερη δραστηριότητα του Μητροπολίτη Τιμοθέου

Διαδώστε:
Η διήμερη δραστηριότητα του Μητροπολίτη Τιμοθέου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ευλόγησε και κατόπιν έκοψε την βασιλόπιτα της Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης.

Το απόγευμα και ώρα 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων, ενώ θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

Στις 7:30΄μ.μ., θα ευλογήσει και θα κόψει την βασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Φαρσάλων.

Αύριο Παρασκευή εορτή του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Αντωνίου του μεγάλου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του ομωνύμου χωριού Φαρσάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων