01/09/2021 01/09/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, με αφορμή την ιερά μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού, στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης, το απόγευμα της Κυριακής 29 Αυγούστου. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντάς, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καρδίτσης. Ανήμερα της εορτής,...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 10:28

Η εορτή του Αγίου Αλεξάνδρου στην Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Αλεξάνδρου στην Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, με αφορμή την ιερά μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού, στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης, το απόγευμα της Κυριακής 29 Αυγούστου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιεζεκιήλ Κωνσταντάς, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Ανήμερα της εορτής, την Δευτέρα 30 Αυγούστου, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον προαναφερόμενο Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων