05/10/2023 08/10/2023 Πολυεπίπεδο το έργο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων καθώς με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου και με τις δικές του ενέργειες παραλήφθησαν σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, σε Καρδίτσα και Φάρσαλα, 24 τόνοι λιπάσματος και 16 τόνοι απορρυπαντικού σε μορφή σκόνης (γενικής χρήσης) για τους αγρότες της Μητροπολιτικής...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2023 - 22:34

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος στηρίζει τους αγρότες που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος στηρίζει τους αγρότες που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Πολυεπίπεδο το έργο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων καθώς με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου και με τις δικές του ενέργειες παραλήφθησαν σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, σε Καρδίτσα και Φάρσαλα, 24 τόνοι λιπάσματος και 16 τόνοι απορρυπαντικού σε μορφή σκόνης (γενικής χρήσης) για τους αγρότες της Μητροπολιτικής περιφέρειας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Παράλληλα η «Εθελοντική Διακονία Αστέγων» Θεσσαλονίκης και η κ. Κυριακή Φράγκου απέστειλαν μια ολόκληρη νταλίκα με ανθρωπιστική βοήθεια. Η συλλογή της βοήθειας έγινε στα γραφεία της «Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων», στην οδό Αθ. Διακου 62, στον Άγιο Παύλο και στα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος», στην οδό Κένεντι 119, στην Πυλαία με την ευχή του Γέροντα τους π. Νεκταρίου Μικραγιαννανίτη (Καλύβη Αγίων Αρχαγγέλων, Μικρά Αγία Άννα).

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου ανέλαβε τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας με την ευχή του Καθηγουμένου αυτής Γέροντα Εφραίμ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε όλους για την αρωγή τους προς τους πλημμυροπαθείς, την εταιρία «ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ» για το λίπασμα και το απορρυπαντικό γενικής χρήσης και την «Εθελοντική Διακονία Αστέγων» Θεσσαλονίκης.

Επίσης για ακόμα μια φορά ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές οι οποίοι στελεχώνουν το Γενικό Φιλοπτωχο και όλες αυτές τις ημέρες έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Ιερείς, λαϊκοί άνδρες και γυναίκες αλλά και νέοι άνθρωποι, νέα παιδιά, οι περισσότεροι πληγέντες, οι ίδιοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους αδελφούς τους.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων