13/10/2023 13/10/2023 Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, χθες Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο βρέθηκε στην πόλη του Παλαμά για να προσφέρει μία δωροεπιταγή σε παιδιά για την αγορά σχολικών ειδών από Βιβλιοπωλεία της πόλεως του Παλαμά. Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του ΓΦΤ Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Δήμου...
13 Οκτωβρίου, 2023 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2023 - 8:44

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος στο πλευρό των παιδιών από τις πληγείσες περιοχές

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος στο πλευρό των παιδιών από τις πληγείσες περιοχές

Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, χθες Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο βρέθηκε στην πόλη του Παλαμά για να προσφέρει μία δωροεπιταγή σε παιδιά για την αγορά σχολικών ειδών από Βιβλιοπωλεία της πόλεως του Παλαμά.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του ΓΦΤ Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Δήμου συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επιίροπο Παλαμά, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Κων/νο Γιολδάση επισκέφθηκαν όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και προσέφεραν σε κάθε παιδί μια δωροεπιταγή για την αγορά σχολικών ειδών απο Βιβλιοπωλεία της πόλεως του Παλαμά με στόχο και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Ο Πανοσιολογιώτατος συνομίλησε με όλα τα παιδιά, άκουσε τους προβληματισμούς τους, απάντησε στις ερωτήσεις τους και παράλληλα με θερμά λόγια τα εμψύχωσε λέγοντας ότι μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε πιο δυνατοί και προχωράμε με αγάπη και ελπίδα για ένα μέλλον πιο φωτεινό και ανθρώπινο. Προέτρεψε τα παιδιά «να ζητούν πρώτα την Βασιλεία του Θεού… και όλα τα υπόλοιπα θα τα προσθέτει ο Θεός στις οικογένειές τους».

Η εν λόγω δράση θα συνεχιστεί σε όλες τις πληγείσες περιοχές.

       

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων