24/10/2019 24/10/2019 Την Ιερά εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου του “Μπρίπη” η οποία φυλάσσεται στον ομώνυμο Ιερό Ναό Μαγουλίτσας, θα υποδεχτεί ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 18:30 στην κεντρική είσοδο του προαυλίου του Ναού. Την εικόνα θα υποδεχτεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος. Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 17:52

Η Καρδίτσα υποδέχεται την Παναγία του “Μπρίπη”

Διαδώστε:
Η Καρδίτσα υποδέχεται την Παναγία του “Μπρίπη”

Την Ιερά εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου του “Μπρίπη” η οποία φυλάσσεται στον ομώνυμο Ιερό Ναό Μαγουλίτσας, θα υποδεχτεί ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 18:30 στην κεντρική είσοδο του προαυλίου του Ναού.

Την εικόνα θα υποδεχτεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος. Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, του μυροβλύτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων