16/05/2021 16/05/2021 Την Τιμία Κάρα του Αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στην είσοδο του αυλόγυρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης ο οικείος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και ο Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος. Την Κάρα του Αγίου κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κορώνης ενώ κατά...
16 Μαΐου, 2021 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2021 - 10:55

Η Καρδίτσα υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Σεραφείμ

Διαδώστε:
Η Καρδίτσα υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Σεραφείμ

Την Τιμία Κάρα του Αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στην είσοδο του αυλόγυρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης ο οικείος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και ο Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος.

Την Κάρα του Αγίου κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κορώνης ενώ κατά την διάρκεια της υποδοχής και του Δισαρχιερατικού Εσπερινού που τελέστηκε χοροστατούντός του Μητροπολίτη Τρίκης κ. Χρυσοστόμου, παρέστη και ο υπουργός Διαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Η υποδοχή καθώς και ο Εσπερινός πραγματοποιήθηκαν τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς από τον κορωνοϊό.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Μοναχός Κύριλλος μιλάει για την Κάρα του Αγίου Σεραφείμ και για τα συγκλονιστικά θαύματα του Αγίου που έγιναν κατά τη διάρκεια των χρόνων. Δείτε το μοναδικό βίντεο:

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Κάμερα: Γιώργος Βρέντζος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων