07/10/2023 07/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος βρισκόμενος χθες στις εγκαταστάσεις της Κόκκινης Εκκλησίας, υποδέχτηκε τρεις νταλίκες με άχυρο, που είναι απαραίτητο για την επιβίωση των εναπομείναντων ζώων. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτές τις ημέρες οι εγκαταστάσεις της Κόκκινης Πλατείας χρησιμοποιούνται από το Γενικό φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης ως κέντρο οργάνωσης για την βοήθεια...
07 Οκτωβρίου, 2023 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2023 - 11:50

Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος: Τρεις νταλίκες με άχυρο κατέφθασαν στις εγκαταστάσεις της Κόκκινης Εκκλησίας

Διαδώστε:
Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος: Τρεις νταλίκες με άχυρο κατέφθασαν στις εγκαταστάσεις της Κόκκινης Εκκλησίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος βρισκόμενος χθες στις εγκαταστάσεις της Κόκκινης Εκκλησίας, υποδέχτηκε τρεις νταλίκες με άχυρο, που είναι απαραίτητο για την επιβίωση των εναπομείναντων ζώων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτές τις ημέρες οι εγκαταστάσεις της Κόκκινης Πλατείας χρησιμοποιούνται από το Γενικό φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης ως κέντρο οργάνωσης για την βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς και εμπεριστατους αδελφούς.

“Δοξαζω τον Θεό που μπορέσαμε και ικανοποιήσαμε ένα έτοιμα των κτηνοτρόφων μας οι οποίοι επλήγησαν. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και οι δυνατότητες μας ελάχιστες, όμως οι Ιερείς μας και τα στελέχη του ΓΦΤ σιωπηρά και παραγωγικά όλες αυτές τις ημέρες καταφέρνουν τα αδύνατα. Ευχαριστούμε τους ιδιώτες παραγωγούς που μας διέθεσαν τις τροφές για τα ζώα και τους οδηγούς των φορτηγών που ταξίδεψαν στην Μακεδονία μας και τα έφεραν εδώ για να μοιραστούν στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη”, οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων