26/07/2020 26/07/2020 Σε μία κίνηση με την οποία ενισχύει το υλικό του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, στον αγώνα που δίνεται καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας, προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή και παράδοση ενός εκ των δύο αναπνευστήρων και συγκεκριμένα ενός αναπνευστήρα εντατικής θεραπείας HAMILTON-C1, HamiltonMedicalAG, κόστους 12.100,00...
26 Ιουλίου, 2020 - 18:01
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2020 - 17:11

Η Μητρόπολη ενισχύει Νοσοκομείο Καρδίτσας για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη ενισχύει Νοσοκομείο Καρδίτσας για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Σε μία κίνηση με την οποία ενισχύει το υλικό του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, στον αγώνα που δίνεται καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας, προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή και παράδοση ενός εκ των δύο αναπνευστήρων και συγκεκριμένα ενός αναπνευστήρα εντατικής θεραπείας HAMILTON-C1, HamiltonMedicalAG, κόστους 12.100,00 ΕΥΡΩ, τους οποίους η Ιερά Μητρόπολή μετά από Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου και για την κάλυψη των αναγκών.

Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων