17/06/2020 17/06/2020 Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Καρδίτσας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων υποδέχθηκε με δοξολογία χθες το απόγευμα, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, την Ιερά Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Δεμερλιωτίσσης, ιερά Σεβάσματα Τιμίου Ξύλου, Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρος Βασιλείου Επισκόπου Αγκύρας, Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρος Γρηγορίου Επισκόπου Ακραγαντίνων και Αποτμήματα Ιερών Λειψάνων των: Αγίου Ιωάννου...
17 Ιουνίου, 2020 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2020 - 13:25

Η θαυματουργή Παναγία η Δεμερλιώτισσα στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Η θαυματουργή Παναγία η Δεμερλιώτισσα στην Καρδίτσα

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Καρδίτσας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων υποδέχθηκε με δοξολογία χθες το απόγευμα, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, την Ιερά Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Δεμερλιωτίσσης, ιερά Σεβάσματα Τιμίου Ξύλου, Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρος Βασιλείου Επισκόπου Αγκύρας, Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρος Γρηγορίου Επισκόπου Ακραγαντίνων και Αποτμήματα Ιερών Λειψάνων των: Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Αγίου Χαραλάμπους του Θαυματουργού, Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνη, Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού και Αγίου Τρύφωνος του μάρτυρος.

Σήμερα το πρωί έγινε Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα στις 7:00 μ.μ. θα τελεστεί Εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Στις 7:45 μ.μ. θα γίνει και η ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου.

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 7:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ., ενώ ακολουθίες θα τελούνται καθημερινά έως και την Κυριακή, 21 Ιουνίου, οπότε αναχωρούν από το ναό τόσο η θαυματουργή εικόνα όσο και τα Ιερά Θησαυρίσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων