19/08/2020 19/08/2020 Επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του εκ Καππούας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, χοροστάτησε χθες, Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο T.K. Καππά. Ο άγιος και ένδοξος νεομάρτυς Κωνσταντίνος συγκαταλέγεται στη χορεία των Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και...
19 Αυγούστου, 2020 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2020 - 17:16

Ιερά μνήμη του αγίου Κωνσταντίνου του εκ Καππούας

Διαδώστε:
Ιερά μνήμη του αγίου Κωνσταντίνου του εκ Καππούας

Επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του εκ Καππούαςο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεοςχοροστάτησε χθες, Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο T.K. Καππά.

Ο άγιος και ένδοξος νεομάρτυς Κωνσταντίνος συγκαταλέγεται στη χορεία των Αγίων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων