23/11/2022 23/11/2022 Τη μνήμη του Οσίου Ιακώβου του νέου του εν Ευβοία τίμησε η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης τελέσθηκε ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου. Της ακολουθίας του Εσπερινού προέστη ο Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως  ενώ στην ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε και...
23 Νοεμβρίου, 2022 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2022 - 14:03

Ιερά μνήμη του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Ιερά μνήμη του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία στην Καρδίτσα

Τη μνήμη του Οσίου Ιακώβου του νέου του εν Ευβοία τίμησε η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης τελέσθηκε ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου.

Της ακολουθίας του Εσπερινού προέστη ο Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως  ενώ στην ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε και τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων