15/12/2022 16/12/2022 Tο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας» πραγματοποίησε Εθελοντική Αιμοληψία την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας. Η προσέλευση κληρικών και λαϊκών...
15 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2022 - 23:31

Ικανοποιητική η προσέλευση στην αιμοδοσία της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Ικανοποιητική η προσέλευση στην αιμοδοσία της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος

Tο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων «Ο Άγιος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο εν Καππούα (Καππά) Καρδίτσης μαρτυρήσας» πραγματοποίησε Εθελοντική Αιμοληψία την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Η προσέλευση κληρικών και λαϊκών κρίθηκε ικανοποιητική, συγκεντρώθηκε ένας ικανός αριθμός φιαλών που θα καλύψει ανάγκες συνανθρώπων μας.

Το Ίδρυμα Αιμοδοσίας, όλον αυτόν τον καιρό της λειτουργίας του, παρείχε αίμα σε πολλούς αδελφούς μας. Η διάθεση αίματος στους έχοντες ανάγκη αδελφούς μας υπήρξε άμεση. Ωστόσο, οφείλουμε να κατανοήσουμε το όφελος αυτής της θεάρεστης διακονίας και να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος είχε επικοινωνίας με τους ιατρούς και εθελοντές αιμοδότες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων