08/03/2023 08/03/2023 Περισσότερους από 15 τόνους τροφίμων και εμφιαλωμένα νερά συγκεντρώθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Η ανθρωπιστική βοήθεια ξεκίνησε σήμερα για Αθήνα, από την Καρδίτσα και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου ήταν ο χώρος συγκέντρωσης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, μετέβη σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, στον Ιερό...
08 Μαρτίου, 2023 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 20:18

Καρδίτσα: 15 τόνοι τροφίμων και νερό για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Διαδώστε:
Καρδίτσα: 15 τόνοι τροφίμων και νερό για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Περισσότερους από 15 τόνους τροφίμων και εμφιαλωμένα νερά συγκεντρώθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Η ανθρωπιστική βοήθεια ξεκίνησε σήμερα για Αθήνα, από την Καρδίτσα και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου ήταν ο χώρος συγκέντρωσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, μετέβη σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, στον Ιερό Ναό και  μίλησε με θερμά λόγια και ευχαριστίες προς τους Ιερείς και χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως, που ο καθένας από το υστέρημα ή το περίσσευμά του διέθεσε την αγάπη του και συγκεντρώθηκε όλη αυτή η βοήθεια.

Ευχαρίστησε, επίσης για το όλο συντονισμό της διαδικασίας το Γενικό Φιλοπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως, του οποίου οι εθελοντές συγκέντρωσαν τα τρόφιμα από τους Ιερούς Ναούς τα καταμέτρησαν, τα συσκεύασαν και τακτοποίησαν για να μπορέσουν να ταξιδέψουν με ασφάλεια, αρχικά στην Αθήνα όπου θα παραδοθούν στην Φιλανθρωπική Οργάνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ” Αποστολή “ αύριο Πέμπτη και από εκεί για Συρία και Τουρκία.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων