17/11/2023 17/11/2023 Αδιάκοπη στήριξη και βοήθεια παρέχει το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Η βοήθεια που παρέχεται εδώ και δυο μήνες στους πληγέντες της φονικής πλημμύρας του Σεπτεμβρίου, δεν υπολογίζει μέρες, ώρες και κόπους. Σε όλες τις περιοχές της περισσότερο πληγωμένης Μητρόπολεως της Θεσσαλίας από τις πλημμύρες, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Μητροπόλεως συνεχίζει...
17 Νοεμβρίου, 2023 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2023 - 9:38

Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος: 2 μήνες έμπρακτης στήριξης τους πλημμυροπαθείς

Διαδώστε:
Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος: 2 μήνες έμπρακτης στήριξης τους πλημμυροπαθείς

Αδιάκοπη στήριξη και βοήθεια παρέχει το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Η βοήθεια που παρέχεται εδώ και δυο μήνες στους πληγέντες της φονικής πλημμύρας του Σεπτεμβρίου, δεν υπολογίζει μέρες, ώρες και κόπους. Σε όλες τις περιοχές της περισσότερο πληγωμένης Μητρόπολεως της Θεσσαλίας από τις πλημμύρες, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Μητροπόλεως συνεχίζει να προσφέρει έμπρακτη και ανιδιοτελή βοήθεια.

Τα Σπίτια Αγάπης ασταμάτητα προσφέρουν μερίδες φαγητού.

Τα παντοπωλεία αλληλεγγύης τρόφιμα, ρούχα, καθαριστικά.

Η στήριξη συνεχίζεται ακόμη με την εξασφάλιση κρεβατιών και κλινοσκεπασμάτων(σεντόνια,κουβέρτες,παπλώματα).

“Όλα προσφέρονται από το περίσσευμα της αγάπης τόσο αυτών που αποστέλλουν την ανθρωπιστική βοήθεια όσο βέβαια και από εκείνους τους άσημους εθελοντές οι οποίοι διακατέχονται από πνεύμα ανιδιοτελής προσφοράς και συμπαράστασης στον ελάχιστο αδελφό. Ευχαριστίες πολλές σε όλους και ο αγώνας συνεχίζεται ατενίζοντας τη χαρά, την αγάπη και την ικανοποίηση που βλέπουμε στα πονεμένα μάτια των πλημμυροπαθών αδελφών μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων