05/11/2022 05/11/2022 Προσκυνηματική Εκδρομή στα παράλια της Μικράς Ασίας πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο. Χθες το πρωί, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, μετέβησαν στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Σμύρνης, όπου ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σμύρνης...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 15:22

Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος: Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Σμύρνης

Διαδώστε:
Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος: Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Σμύρνης

Προσκυνηματική Εκδρομή στα παράλια της Μικράς Ασίας πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο.

Χθες το πρωί, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, μετέβησαν στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Σμύρνης, όπου ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου.

Μετά την Απόλυση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο και τους προσκυνητές, κληρικούς και λαϊκούς, στην Ιερά του Μητρόπολη.

Ο Μητροπολίτης κ Τιμόθεος ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Μητροπολίτη Σμύρνης για την υποδοχή και την ευλογία να τελέσουν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Σμύρνης και ως ανάμνηση της επισκέψεως και της φιλοξενίας του προσέφερε ένα Εγκόλπιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων