29/07/2022 29/07/2022 Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, επί τη ιερά μνήμη της οσίας μητρός ημών Ειρήνης, ηγουμένης της Μονής του «Χρυσοβαλάντου», χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στο ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Κατωχωρίου Φαρσάλων και στη συνέχεια, προέστη της λιτανείας της ιεράς εικόνος της Οσίας. Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022,...
29 Ιουλίου, 2022 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2022 - 23:33

Μνήμη της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Διαδώστε:
Μνήμη της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, επί τη ιερά μνήμη της οσίας μητρός ημών Ειρήνης, ηγουμένης της Μονής του «Χρυσοβαλάντου», χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στο ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Κατωχωρίου Φαρσάλων και στη συνέχεια, προέστη της λιτανείας της ιεράς εικόνος της Οσίας.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, ανήμερα της εορτής της οσίας μητρός ημών Ειρήνης, ηγουμένης της Μονής του «Χρυσοβαλάντου», χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο Τ.Κ. Κρύας Βρύσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων