18/01/2020 18/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τ.Κ. Καππαδοκικού. Προ της απολύσεως, θα τελέσει το ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μακαριστής Κωνσταντίας. Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα...
18 Ιανουαρίου, 2020 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2020 - 21:33

Μνημόσυνο από τον Σεβασμιώτατο και Θ. Λειτουργία για τον Άγ. Ευθύμιο

Διαδώστε:
Μνημόσυνο από τον Σεβασμιώτατο και Θ. Λειτουργία για τον Άγ. Ευθύμιο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Τ.Κ. Καππαδοκικού.

Προ της απολύσεως, θα τελέσει το ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μακαριστής Κωνσταντίας.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο εσπερινό του κήρυγμα με θέμα: «ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Θα προηγηθεί η ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο (5:30΄μ.μ.).

Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, εορτή του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Ευθυμίου του μεγάλου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Υπέρειας Φαρσάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων