01/09/2020 01/09/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διευθυντού της Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης κ. Αθανασίου Μπότα Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, εδέχθη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως τον κ. Αθανάσιο Μπότα, νέο Διευθυντή της Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του δευτέρου. Στην σύντομη συνάντησή τους ο Σεβασμιώτατος...
01 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2020 - 15:50

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας στον Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας στον Μητροπολίτη

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διευθυντού της Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης κ. Αθανασίου Μπότα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, εδέχθη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως τον κ. Αθανάσιο Μπότα, νέο Διευθυντή της Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του δευτέρου.

Στην σύντομη συνάντησή τους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο νέο Διευθυντή υγεία και καλή δύναμη στα νέα καθήκοντά του. Του υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και η τοπική Εκκλησία θα βρίσκεται στο πλευρό του, όταν το χρειαστεί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων