16/10/2023 16/10/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, αφού ολοκλήρωσε τις συνοδικές του υποχρεώσεις επέστρεψε από την Αθήνα και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Σιτοχώρου Φαρσάλων, ακολούθως επισκέφθηκε το χωριό Βασιλή Φαρσάλων το οποίο επλήγει από τις πλημμύρες. Κατά το εσπέρας συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο...
16 Οκτωβρίου, 2023 - 13:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2023 - 13:09

O Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος επισκέφθηκε πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος επισκέφθηκε πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, αφού ολοκλήρωσε τις συνοδικές του υποχρεώσεις επέστρεψε από την Αθήνα και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Σιτοχώρου Φαρσάλων, ακολούθως επισκέφθηκε το χωριό Βασιλή Φαρσάλων το οποίο επλήγει από τις πλημμύρες.

Κατά το εσπέρας συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, επισκέφτηκε την Αρχιερατική Περιφέρεια Αγναντερού και ενημερώθηκε από τον Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Χαντζή, Αρχιερατικό Επίτροπο Αγναντερού και υπεύθυνο του Σπιτιού Αγάπης Αγναντερού στο οποίο μαγειρεύονται 1000 μερίδες φαγητού ημερησίως και αποστέλλονται στα χωριά της Αρχιερατικής Περιφερείας, των Δήμων Μουζακίου και Παλαμά καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των πλημμυροπαθών αδελφών σε φαγητό, είδη πρώτης ανάγκης και ό,τι άλλο απαραίτητο για την διαβίωσή τους.

Στην συνέχεια, βρέθηκε στο χωριό Αγία Τριάδα όπου επισκέφθηκε σπίτια πληγέντων αδελφών και παρέδωσε κρεβάτια και στρώματα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων