17/12/2023 17/12/2023 Σε μια όμορφη γιορτή γεμάτη με το αληθινό Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, στη γειτονική Καρδίτσα, παραβρέθηκαν χθες, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου με τον ταμία Ευθύμιο Σπύρου, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου Ιεροψαλτών Καρδίτσας Θωμά Βλάχου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον Ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης , παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος...
17 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2023 - 16:25

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων σε Χριστουγεννιάτικη εορτή στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων σε Χριστουγεννιάτικη εορτή στην Καρδίτσα

Σε μια όμορφη γιορτή γεμάτη με το αληθινό Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, στη γειτονική Καρδίτσα, παραβρέθηκαν χθες, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου με τον ταμία Ευθύμιο Σπύρου, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου Ιεροψαλτών Καρδίτσας Θωμά Βλάχου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον Ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης , παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσαλων κ. Τιμόθεου και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν ύμνοι των Δεσποτικών εορτών του Δωδεκαημέρου με περίτεχνη εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη από τις χορωδίες των Ιεροψαλτών Φαρσάλων υπό τη διεύθυνση του π. Θωμά Κάια και των Ιεροψαλτών Καρδίτσας με χοράρχη τον κ. Θωμά Βλάχο.

Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκε και ο πρωτοψάλτης Καρδίτσας κ. Χρήστος Σάλτης. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων