05/03/2022 05/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος μετέβη στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσης προσκεκλημένος του Συλλόγου των Καθηγητών/τριών και Μαθητών/τριών, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022. Κατά την επίσκεψή του πραγματοποίησε πνευματική συνομιλία με τους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου. Η συνομιλία διεξήχθη με τη μέθοδο της ερωταποκρίσεως, όπου οι μαθητές/τριες ελεύθερα υπέβαλλαν ερωτήσεις προς τον Σεβασμιώτατο και...
05 Μαρτίου, 2022 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2022 - 17:02

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος προσκεκλημένος στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος προσκεκλημένος στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος μετέβη στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσης προσκεκλημένος του Συλλόγου των Καθηγητών/τριών και Μαθητών/τριών, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022.

Κατά την επίσκεψή του πραγματοποίησε πνευματική συνομιλία με τους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου. Η συνομιλία διεξήχθη με τη μέθοδο της ερωταποκρίσεως, όπου οι μαθητές/τριες ελεύθερα υπέβαλλαν ερωτήσεις προς τον Σεβασμιώτατο και ο ίδιος προχωρούσε στην απάντηση των τιθέμενων θεμάτων.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους μαθητές/τριες για την ώριμη και εποικοδομητική συζήτηση και ευχαρίστησε όλους για την απευθυνόμενη προς το πρόσωπό του πρόσκληση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων