13/02/2020 16/08/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2020, αναχώρησε για την νήσο της Κεφαλληνίας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και μίλησε στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου Ομαλών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2023 - 2:28

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος στην Κεφαλονιά

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος στην Κεφαλονιά

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2020, αναχώρησε για την νήσο της Κεφαλληνίας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και μίλησε στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου Ομαλών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, εορτή του αγίου και ενδόξου ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, προεξήρχε των λατρευτικών Συνάξεων στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ληξουρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων