19/08/2022 19/08/2022 Τα Θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη η οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και “και αναδείχθηκε η μεγαλύτερη βαδίστρια κάνοντας την Πατρίδα μας και την Καρδίτσα μας γνωστές σε όλη την οικουμένη!’. “Με συναισθήματα χαράς και υπερηφάνιας είδαμε την νέα ευρωπαϊκή κατάκτησή της. Κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αναδείχθηκε η μεγαλύτερη βαδίστρια...
19 Αυγούστου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 16:03

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος συγχαίρει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος συγχαίρει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Τα Θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη η οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και “και αναδείχθηκε η μεγαλύτερη βαδίστρια κάνοντας την Πατρίδα μας και την Καρδίτσα μας γνωστές σε όλη την οικουμένη!’.

“Με συναισθήματα χαράς και υπερηφάνιας είδαμε την νέα ευρωπαϊκή κατάκτησή της. Κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και αναδείχθηκε η μεγαλύτερη βαδίστρια κάνοντας την Πατρίδα μας και την Καρδίτσα μας γνωστές σε όλη την οικουμένη!

Ο Κύριος και η Παναγία μητέρα Του να την ενισχύουν και να την ευλογούν για πολλές πολλές ακόμη επιτυχίες”, σύμφωνα με γραπτό μήνυμα του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων