11/01/2023 13/01/2023 Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου Β΄. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος μετέβη ανήμερα της 8ης επέτειου από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, όπου τέλεσε ιερό μνημόσυνο...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2023 - 19:53

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος τέλεσε μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κύριλλο Β’

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος τέλεσε μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κύριλλο Β’

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 από την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου Β΄.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος μετέβη ανήμερα της 8ης επέτειου από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, όπου τέλεσε ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων