27/01/2024 20/02/2024 Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσε ο Σύλλογος «Φίλες της Αγάπης» στην Καρδίτσα. Ο Σύλλογος «Φίλες της Αγάπης» από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα είναι γνωστός σε όλη την πόλη για την αξιόλογη δράση που έχει αναπτύξει στον φιλανθρωπικό τομέα, βοηθώντας κάποιους συμπολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη και δεν μπορούν να ανταποκριθούν...
27 Ιανουαρίου, 2024 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2024 - 20:43

Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Σωματείου Καρδίτσης «Φίλες της Αγάπης»

Διαδώστε:
Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Φιλανθρωπικού Σωματείου Καρδίτσης «Φίλες της Αγάπης»

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσε ο Σύλλογος «Φίλες της Αγάπης» στην Καρδίτσα.

Ο Σύλλογος «Φίλες της Αγάπης» από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα είναι γνωστός σε όλη την πόλη για την αξιόλογη δράση που έχει αναπτύξει στον φιλανθρωπικό τομέα, βοηθώντας κάποιους συμπολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη και δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις βασικές ανάγκες της καθημερινότητας.

Ο Σύλλογος δεν έχει καμία επίσημη επιχορήγηση. Στηρίζεται μόνο στη βοήθεια των μελών και των φίλων του για την εκπλήρωση του πολύπλευρου και καθοριστικού έργου του. Για τον λόγο αυτό διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις, τα έσοδα των οποίων διατίθενται εξ ολοκλήρου στον σκοπό του.

Μία από αυτές τις εκδηλώσεις είναι η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε με πολλή επιτυχία την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο «Κιέριον».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος έκοψε την πίτα του Συλλόγου «Φίλες της Αγάπης», κατόπιν προσκλήσεως της Προέδρου κας Κωνσταντίνας Σκούρα, η οποία τον ευχαρίστησε για την άγαστη συνεργασία του και τη βοήθειά του και ευχήθηκε σε όλους για τον καινούργιο χρόνο, ευχαριστώντας για ακόμη μια φορά όσους βοηθούν το έργο του συλλόγου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε με τη σειρά του την κα Σκούρα, για την αδιάκοπη προσφορά της προς την Τοπική Εκκλησία, αλλά και την πολύ μεγάλη ενίσχυση και στήριξη με ανθρωπιστική βοήθεια που προσέφερε ο Σύλλογος στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων