04/10/2019 04/10/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεος, το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019, θα αναχωρήσει για τη νήσο της Λήμνου, για να μετάσχει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη Θεία Λειτουργία και στο τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Λήμνου κυρού Ιεροθέου. Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως,την...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 10:50

Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λήμνου

Διαδώστε:
Ο Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λήμνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεος, το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2019, θα αναχωρήσει για τη νήσο της Λήμνου, για να μετάσχει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη Θεία Λειτουργία και στο τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Λήμνου κυρού Ιεροθέου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως,την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου, τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων