01/02/2020 01/02/2020 Ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή των Αγίων τριών Ιεραρχών και εόρτια εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη των Αγίων τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου,...
01 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2020 - 15:38

Ομιλία με επίκεντρο το μεταναστευτικό στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Ομιλία με επίκεντρο το μεταναστευτικό στην Καρδίτσα

Ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή των Αγίων τριών Ιεραρχών και εόρτια εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη των Αγίων τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Προστατών της ελληνικής Παιδείας, στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Στη συνέχεια, η Ιερά Μητρόπολη, στην επιθυμία της να τιμήσει και να ευχαριστήσει του Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης για το έργο το οποίο επιτελούν, τους Ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων και Φροντιστές Εκπαιδευτικούς, καθώς και τους συνταξιούχους Εκπαιδευτικούς μας για το έργο που επιτέλεσαν, για την μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας πραγματοποίησε εόρτια εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε ομιλία από τον κ. Μιχαήλ Μαριόραν, Επίκουρον Καθηγητήν Ιστορικού Τομέα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες απαντούν στο κατεπείγον πρόβλημα της εποχής μας: Η μεταναστευτική κρίση» και δεξίωση στο Πνευματικό Κέντρο του ως άνω Ιερού Ναού.

Στην ακολουθία του Εσπερινού και στην εκδήλωση παρέστησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβαθμίου και Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Δοδοντσάκης, ο Διευθυντής Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης κ. Μιχαήλ Παπανούσκας και ο τέως Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Καρδίτσης κ. Αθανάσιος Μανούρας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων