03/12/2021 03/12/2021 Με την δέουσα λαμπρότητα και ιεροπρέπεια η πόλη της Καρδίτσας και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων  θα τιμήσουν και φέτος τον πολιούχο τους Άγιο, όσιο Σεραφείμ, επίσκοπο Φαναρίου και Νεοχωρίου, τον θαυματουργό. Σήμερα στις 18.00 θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός μεθ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ, Μετόχι της Ιεράς Μονής Κορώνης...
03 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2021 - 11:23

Πανηγυρίζει τον Πολιούχο της η Καρδίτσα

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει τον Πολιούχο της η Καρδίτσα

Με την δέουσα λαμπρότητα και ιεροπρέπεια η πόλη της Καρδίτσας και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων  θα τιμήσουν και φέτος τον πολιούχο τους Άγιο, όσιο Σεραφείμ, επίσκοπο Φαναρίου και Νεοχωρίου, τον θαυματουργό.

Σήμερα στις 18.00 θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός μεθ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ, Μετόχι της Ιεράς Μονής Κορώνης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Τιμοθέου.

Αύριο Σάββατο κυριόνυμος μέρα της εορτής θα τελεστεί Όρθος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Καρδίτσας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εορτής:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων