14/12/2022 14/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος στο πλαίσιο της ποιμαντικής του μέριμνας και επ’ ευκαιρία της δεσποτικής εορτής της του Χριστού Γεννήσεως συνεχίζει τις κατά τόπους επισκέψεις σε σχολικές μονάδες. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τα Γυμνάσια Λεονταρίου, Σοφάδων, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σοφάδων, το 1ο Γυμνάσιο Καρδίτσης και το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσης και Μητροπόλεως. Οι διευθυντές των...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2022 - 17:12

Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος σε σχολικές μονάδες

Διαδώστε:
Ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος σε σχολικές μονάδες

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος στο πλαίσιο της ποιμαντικής του μέριμνας και επ’ ευκαιρία της δεσποτικής εορτής της του Χριστού Γεννήσεως συνεχίζει τις κατά τόπους επισκέψεις σε σχολικές μονάδες.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τα Γυμνάσια Λεονταρίου, Σοφάδων, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σοφάδων, το 1ο Γυμνάσιο Καρδίτσης και το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσης και Μητροπόλεως.

Οι διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων επεφύλαξαν μαζί με το λοιπό εκπαιδευτικό προσωπικό μια θερμή και εγκάρδια υποδοχή στον Σεβασμιώτατο, ο οποίος στη συνέχεια συνάντησε τους μαθητές της Α΄ τάξεως του Γυμνασίου εκάστης σχολικής μονάδος.

Μαζί τους είχε μια ευχάριστη επικοινωνία και αντήλλαξε ευχές επ’ ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων. Ως αντίδωρο της αγάπης και του σεβασμού τους μοίρασε την Καινή Διαθήκη.

       

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων