01/11/2022 01/11/2022 Ποιμαντική επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσης πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος. Μετά την ολιγόλεπτο συνάντηση με τον Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Θωμά Καρανάσιο και τους παρισταμένους Διοικητές των Τμημάτων, Αστυνομικούς και Υπαλλήλους ως ευλογία μοίρασε στον καθένα μια Καινή Διαθήκη. Προ της αναχώρησής του, ευχαρίστησε για την εγκάρδια υποδοχή, που του επεφύλαξαν,...
01 Νοεμβρίου, 2022 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2022 - 13:58

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσης

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος στην Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσης

Ποιμαντική επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσης πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Μετά την ολιγόλεπτο συνάντηση με τον Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Θωμά Καρανάσιο και τους παρισταμένους Διοικητές των Τμημάτων, Αστυνομικούς και Υπαλλήλους ως ευλογία μοίρασε στον καθένα μια Καινή Διαθήκη.

Προ της αναχώρησής του, ευχαρίστησε για την εγκάρδια υποδοχή, που του επεφύλαξαν, αλλά και για όσα πράττουν προς όφελος των ανθρώπων και της έννομης τάξης στην πατρίδα μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων