07/04/2021 07/04/2021 Το πρόγραμμα των ακολουθιών των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τοπικής Κοινότητας Μαυραχάδων, ενώ μισή ώρα αργότερα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π....
07 Απριλίου, 2021 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2021 - 14:39

Πρόγραμμα ακολουθιών Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων

Διαδώστε:
Πρόγραμμα ακολουθιών Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων

Το πρόγραμμα των ακολουθιών των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων,

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 και ώρα 6:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τοπικής Κοινότητας Μαυραχάδων, ενώ μισή ώρα αργότερα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, θα τελέσει την ίδια ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας.

Για όσους μείνουν σπίτι, η ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων θα αναμεταδοθεί ζωντανά από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως «Ο Άγιος Δαμιανός» στη συχνότητα 92,5 FM.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων