17/01/2024 17/01/2024 Τα ονομαστήριά του άγει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος την ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου. Το πρόγραμμα των φετινών ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής: – Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 6μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και...
17 Ιανουαρίου, 2024 - 17:59
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 19:25

Πρόγραμμα ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου

Τα ονομαστήριά του άγει ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος την ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Τιμοθέου.

Το πρόγραμμα των φετινών ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής:

– Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 6μ.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.
– Την επομένη ημέρα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 6:45΄π.μ., θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Ευχές ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα δεχθεί μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, κατά τη διανομή του άρτου και την επομένη ημέρα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, κατά τη διανομή του αντιδώρου.

Επιπλέον, το απόγευμα της Δευτέρας στο Επισκοπείο, από ώρας 5:30΄μ.μ. έως 8:30΄μ.μ., θα δεχθεί τις ευχές Κλήρου και λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων