03/01/2021 03/01/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το Σάββατο προ των Φώτων 2 Ιανουαρίου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεοχωρίου. Προ της απολύσεως, τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Νικολάου Μάργαρη, του μέχρι πρότινος ιεροψάλτου του Ιερού Ναού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, την Τρίτη...
03 Ιανουαρίου, 2021 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2021 - 15:37

Σάββατο προ των Φώτων στο Νεοχώρι

Διαδώστε:
Σάββατο προ των Φώτων στο Νεοχώρι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, το Σάββατο προ των Φώτων 2 Ιανουαρίου, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεοχωρίου. Προ της απολύσεως, τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Νικολάου Μάργαρη, του μέχρι πρότινος ιεροψάλτου του Ιερού Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00΄π.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Θεοφανείων και θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού, τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, εορτή των Θεοφανείων του Σωτήρος Χριστού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα τελέσει την ιερά ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, Σύναξις του τιμίου, ενδόξου, προφήτου, προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τ.Κ. Προδρόμου.

Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021, όλοι οι Ιεροί Ναοί της πόλεως Καρδίτσης θα τελέσουν την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Θεοφανείων, την ακολουθία του Εσπερινού, τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. Ώρα ενάρξεως 6:00΄π.μ.

Δείτε φωτογραφίες από το Σάββατο προ των Φώτων: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων