01/09/2021 01/09/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, προκειμένου να προσλάβει ωρομισθίους καθηγητές και δασκάλους για τις διδακτικές ανάγκες της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός», η οποία εδρεύει στην πόλη της Καρδίτσας, για την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022, καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις για το γνωστικό αντικείμενο: Βυζαντινή Μουσική. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 17:37

Σε ανεύρεση μελωδών η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Σε ανεύρεση μελωδών η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, προκειμένου να προσλάβει ωρομισθίους καθηγητές και δασκάλους για τις διδακτικές ανάγκες της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός», η οποία εδρεύει στην πόλη της Καρδίτσας, για την εκπαιδευτική περίοδο 2021-2022, καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις για το γνωστικό αντικείμενο: Βυζαντινή Μουσική.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά από 1 έως και 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00΄ στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, στην Καρδίτσα (οδός Μητροπολίτου Ιεζεκιήλ 30):

-Αίτηση,

-Βιογραφικό σημείωμα,

-Πτυχίο ή Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής,

-Βεβαίωση προϋπηρεσίας και

-Αποδεικτικά στοιχεία καλλιτεχνικής δραστηριότητος.

Κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί να συμβάλει θετικά στην εκτίμηση των προσόντων του υποψηφίου (συστατικές επιστολές, συμμετοχή σε σεμινάρια κ.λπ.) είναι δεκτό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων