20/09/2019 20/09/2019 Στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: «Ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Λευκής και το εικονογραφικό του πρόγραμμα» θα παραστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7:30΄μ.μ. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στον Παλαμά και συγκεκριμένα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ομωνύμου Δήμου από τον συγγραφέα του βιβλίου κ....
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2019 - 17:10

Σε παρουσίαση βιβλίου ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Σε παρουσίαση βιβλίου ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: «Ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Λευκής και το εικονογραφικό του πρόγραμμα» θα παραστεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 7:30΄μ.μ.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στον Παλαμά και συγκεκριμένα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ομωνύμου Δήμου από τον συγγραφέα του βιβλίου κ. Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, Δρ. Βυζαντινής Τέχνης και Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης.

Ύμνους θα ψάλλει ο χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός».

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (παλαιό) Λεύκης.

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη αναμνήσει του εν Κυθήροις θαύματος της Θεοτόκου, της Μυρτιδιωτίσσης και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Αχιλλείου Φαρσάλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων