04/12/2019 04/12/2019 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Νικολάου, αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φαρσάλων. Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 21:41

Στα Φάρσαλα ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Στα Φάρσαλα ο Μητρ. Θεσσαλιώτιδος

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Νικολάου, αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φαρσάλων.

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα προβεί στην εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Νικολάου Ευθυμιοπούλου.

Το εσπέρας του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου και ώρα 4:00΄μ.μ., θα τελέσει επιμνημόσυνο Δέηση στο μνημείο των είκοσι πνιγέντων εργατών, που απασχολούνταν στην κατασκευή της Λίμνης Πλαστήρα, κατά το ατύχημα το 1959. Το μνημείο βρίσκεται στο κοιμητήριο του Νεοχωρίου στη θέση «Τσέρνος» και στη συνέχεια, θα παραστεί στην εκδήλωση και στα εγκαίνια της εκθέσεως φωτογραφίας για την ιστορία της Λίμνης Πλαστήρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων