04/01/2022 04/01/2022 Στην αναρρυθμιστική λίμνη Καρδίτσας θα τελέσει τον αγιασμό των υδάτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, εορτή των αγίων Θεοφανείων.  Ο Σεβασμιώτατος νωρίτερα θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Ακολούθως, θα τελέσει την...
04 Ιανουαρίου, 2022 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2022 - 21:24

Στη λίμνη Καρδίτσας ο αγιασμός των υδάτων από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Στη λίμνη Καρδίτσας ο αγιασμός των υδάτων από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος

Στην αναρρυθμιστική λίμνη Καρδίτσας θα τελέσει τον αγιασμό των υδάτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, εορτή των αγίων Θεοφανείων. 

Ο Σεβασμιώτατος νωρίτερα θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Ακολούθως, θα τελέσει την ιερά ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

Στις 12:00 μ.μ., θα μεταβεί στην αναρρυθμιστική λίμνη Καρδίτσης, προκειμένου να ευλογήσει τα ύδατα και να πραγματοποιήσει την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου, Σύναξις του τιμίου, ενδόξου, προφήτου, προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων